acum .ro

GSP.ro a uitat să scoată cuvintele ascunse

Că dacă nu ar fi uitat atunci n-ar fi făcut spam cu nişte cuvinte ascunse care erau la modă anul trecut. Aşa că acum se şi riscă şi nici nu fac prea mult trafic pe seama cuvintelor ascunse. Bravo, bun plan!

Articolul care conţine respectivele chestii e ăsta, iar căutările în care GSP stă bine sunt: unu, doi, trei.

GSP.ro - cuvinte ascunse

Şi cum tot am cercetat căutarea asta am văzut că şi la Gândul.info e mare curăţenie, prin comentarii de data asta, nu prin sursa paginii.

Gandul.info - comentarii

Pe mine mă doare mintea când văd chestii de genul ăsta. Chiar nu au găsit un om în stare să şteargă comentariile alea? Cât de greu să fie?

Nici o afacere nu poate lipsi de pe net

Chiar şi Viorel, cu afacerea lui cu fier vechi, e prezent pe internet. Mai face o ofertă, mai agaţă un client. Mai lipsea să îşi facă site şi cont de Twitter, că cu spamul a început bine de tot.
fier vechi

Cât SEO trebuie ?

Cât SEO (să nu îi zicem spam) trebuie ca la o aşa căutare să ajungi pe prima pagină ? Nu doar pe prima pagină în Google, dar şi pe primele locuri de pe prima pagină.

filme porno si seo   Cât SEO trebuie ?

… deoarece vă aflaţi în baza noastră de date

Cam aşa se scuză fiecare căcat care trimite emailuri pentru a promova ceva. N-aş fi zis că emailul meu e în baza de date a lor, dar întrebarea e CUM a ajuns emailul meu acolo, că deja e evident că e acolo dacă tot am primit emailul. Ei zic oarecum bine, că au cumpărat 100.000 de mailuri şi le-au băgat în baza de date şi gata. Lumea e acolo, în baza de date. Şi eu acum ar trebui să mă liniştesc când văd emailuri în care scrie că “ Va trimitem acest email deoarece va aflati in baza noastra de date ” sau ce ?

Până una alta, şi HaineDeFitze.ro / HainePentruCocalari s-a gândit să intre puţin în inboxul meu. Chiar mă mir că emailul a intrat în inbox, asta e.

haine de fite2.png 100 cw85 ch85 thumb   ... deoarece vă aflaţi în baza noastră de datehaine de fite1.png 100 cw85 ch85 thumb   ... deoarece vă aflaţi în baza noastră de date

Porcii nici măcar nu au pus un link pentru dezabonare. Şi cum la From apare office@yahoo.com cred că ar fi cam inutil să dau reply cu subiect “Eroare”, nu ?

Ok, îmi trimiteţi tot felul de mizerii pe email şi îmi ziceţi că sunt în baza voastră de date. Adică ce să însemne asta ? Dacă am citit footerul emailului e clar că eu căutam ceva acolo, să mă dezabonez, dar voi îmi sugeraţi că tot eu sunt ăla care s-a înscris acolo ? Era mai bine să vă limitaţi la spam, că cu minciunile alea doar faceţi oamenii să se simtă jigniţi.

Şi să lăsam emailul aici, să-l culeagă culegătorii de emailuri: hainedefitze@yahoo.com.